LVI Antti Keskinen Oy

Täyden palvelun LVI-talo
Hämeenkyrö | Kangasala | Lempäälä
Nokia | Pirkkala | Tampere | Ylöjärvi

LVI Antti Keskinen Oy tarjoaa LVI-suunnittelun ja asennustyön kätevästi samassa paketissa. Teemme putkityöt ja suunnitelmat saneerauskohteiden lisäksi myös uudisrakennuksiin. Meillä on laaja kokemus omakotitalojen, rivitalojen, kerrostalojen, hotellien, teollisuushallien, liikerakennusten ja toimistorakennusten putkitöistä ja suunnittelusta. Rivi- ja paritalokohteet teemme yleensä ns. KVR-urakointina sisältäen vaiheet LVI-suunnittelusta valmiseen kohteeseen. Katso referenssit hotelleista, teollisuus- ja toimistorakennuksista.

Olemme erikoistuneet linjasaneeraukseen eli perinteiseen putkiremonttiin. Perinteinen putkiremontti on hyvä valinta silloin, kun vesi- ja viemärijärjestelmät, laitteet, märkätilat ja vesikalusteet halutaan kerralla kuntoon kymmeniksi vuosiksi. Jos remontoitava rakennus on yli 40 vuotta vanha eikä siinä ole aikaisemmin tehty LVIS-saneerausta, niin lähes poikkeuksetta perinteinen putkiremontti on järkevä vaihtoehto. 

Palveluihimme kuuluu esimerkiksi käyttövesiremontti, lämmitysremontti, radonremontti, jätevesiremontti ja lattialämmitys. Remontti voidaan tarvittaessa toteuttaa Uponor-komposiittijärjestelmällä pinta-asennuksena rakenteita rikkomatta. Uponor-komposiittiputkella remontti sujuu nopeasti ja siististi ja se on ohi muutamassa päivässä. Uponor komposiittiputki on maailman eniten käytetty komposiittiputki ja se soveltuu useisiin eri käyttötarkoituksiin kuten käyttövesi-, lämmitys-, lattialämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin.


Saneerauspalvelumme kattaa

Pyydä tarjous »